Rouwverwerking workshop ervaringen van deelnemers

Janneke & Walda, april 2022

Ervaring van deelnemers in mei 2021

Ervaring van deelnemers rouwverwerking workshops onder ogen zien

Dorien, december 2020

“De rouwverwerking workshop ‘Onder Ogen Zien’ heb ik gevolgd in verband met afscheid nemen na een lang dienstverband . Ik wilde ruimte maken om op een andere laag aandacht te schenken aan het verdriet. En dat is gelukt, het was een dag die nog steeds doorwerkt. Het drieluik heeft een prominente plek gekregen in mijn werkkamer. Door op creatieve wijze bezig te gaan met belangrijke thema’s uit dit vervullende dienstverband, zowel de mooie als de lastige, kon ik er met meer afstand naar kijken en daalde het op emotioneel niveau in.

Bijzonder wat er vrij komt als je aandacht hebt gegeven aan je verdriet, de energie die dan weer gaat stromen. Ik kwam heel vervuld thuis en raad het iedereen aan die een stap wil zetten in verwerking van verlies, wat dat verlies dan ook is.

Ellen, december 2020

“Een afwisselende workshop met vakkundige en empathische begeleiding. Rustgevend, kunstzinnig en er was ruimte voor ieders verhaal. Boeiend om zonder woorden toch het afscheid vorm te geven. Mooie werkvormen en goede materialen om mee aan de slag te gaan. Wist niet dat ik het creatieve het in me had.”

Vragen over rouwverwerking ervaringen?

Rouwverwerking ervaringen workshop logo onder ogen zien
Rouwverwerking ervaringen workshops verlies in beeld