Over ons (rouwverwerking coaches)

Estrid Riemersma

In mijn werk als (rouwverwerking) coach en trainer ervaar ik dat verdriet vaak een beladen emotie is. Een gevoel dat gemakkelijk terzijde wordt geschoven en moed vraagt om er in contact mee te komen. Ik geloof dat het noodzakelijk is om verdriet en verlies serieus te nemen en het zijn eigen weg te laten zoeken.

Hierdoor ontstaat er stap voor stap beweging in jezelf en kun je door op het pad om opnieuw zin en betekenis aan je leven te geven. Deelnemers geven mij terug dat ik afgestemd ben op de ander, liefdevol confronteer, speels, empathisch en daadkrachtig ben.

Thérèse Bosman

Al lange tijd begeleid ik mensen in hun persoonlijke groei- en ontwikkelprocessen. Mijn eigen levens- en verlieservaringen neem ik hierin mee. Ik werk graag vanuit hoofd, hart en handen.

Want wat er in je leeft komt tot diepgang als je het benadert vanuit de verbeelding. Vanuit je eigen creativiteit kun je hier uitdrukking geven waarbij woorden tekort schieten.